www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Saloane evenimente pentru nunti si botezuri in Baile Felix | restaurante-oradea.com
  Cauti un salon de evenimente sau ballroom pentru organizarea unei nunti sau botez in Baile Felix ? Aici vei gasi informatiile necesare pentru alegerea locatiei potrivite.

  Centrul de evenimente ce ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate, Castello este o locație destinată exclusiv evenimentelor precum ceremonii și recepții de nuntă, baluri de absolvire și botezuri.

  Ne dorim sa fim nu doar gazda unui eveniment, ci de a oferi clientilor intreaga noastra atentie pentru a-l personaliza, astfel incat sa devina unul de exceptie.

  Vezi detalii

  Chiar daca exista o multime de restaurante in Baile Felix, Club Art trebuie sa fie pe lista locatiilor pe care ar trebui sa le vizitezi atunci cand vrei sa mananci un preparat gustos. Noi iti punem la dispozitie o gama variata de preparate cu specific romanesc, italian si oriental.

  Iar pentru a organiza un eveniment de neuitat, te asteptam intr-un cadru aparte, rafinat si plin de eleganta - Sala de evenimente Club Art.

  Sala noastra de evenimente imbina toate aceste calitati, iar echipa noastra de profesionisti iti garanteaza ca poate transforma orice tip de eveniment intr-o amintire de neuitat!

  Vezi detalii

  Vă așteaptăm cu un meniu delicios a la carte, o terasă, bar si nu în ultimul rând, un personal bine pregătit pentru ca sejurul dumneavoastră să fie de neuitat.

  Sala noastră de evenimente are un design elegant, modern și atrăgător, avand o capacitate de 200 de locuri, este locul ideal pentru a petrece cel mai important moment din viața dumneavoastra.

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!