www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2022-2023 Oradea. Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Opera Events Oradea3711 vizualizari

Adresa: Calea Aradului FN Oradea

Telefon: 0721123099

www.operaevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Din dorinţa de a vă oferi amintiri de neuitat, momente unice, am construit o locaţie cu un decor magic, care completeaza fastul organizării şi eleganţa invitaţilor - Opera Events.

Credem că momentele frumoase și speciale care ni le oferă viața, merită celebrate. Credem în capacitatea noastră de a organiza evenimente impecabile și de a da naștere la experiențe de neuitat.

Punem la dispoziția dumneavoastră două saloane, o sală de conferințe cu o capacitate de 700 de locuri, o parcare privată și 24 de camere pentru invitați.

Salon Vivaldi, cu o capacitatea de 200-550 locuri si in stil neoclasic francez, își întâmpină oaspeții cu un decor arhitectural sofisticat.

Salon Chopin imbrățișează luxul și eleganța, creând un ambient perfect și intim, avand o capacitate de 60-140 locuri.

Fie că organizaţi o nuntă, un botez, o aniversare sau orice tip de eveniment privat, dorim să vă cunoaştem mai bine, să vă cunoaştem dorinţele, pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Orice fel de eveniment, pentru noi e o provocare, de a ne reinventa şi a depăşi aşteptările dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru interesul de a sărbători un eveniment cu totul special în locația noastră. Amintirile pe care le creați azi vor rămâne pentru totdeauna.

Galerie foto