www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, pizzerii, cofetarii, cafenele, fast food-uri , cluburi, firme de organizari evenimente, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Opera Events Oradea1306 vizualizari

Adresa: Calea Aradului FN Oradea

Telefon: 0721123099

www.operaevents.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Din dorinţa de a vă oferi amintiri de neuitat, momente unice, am construit o locaţie cu un decor magic, care completeaza fastul organizării şi eleganţa invitaţilor - Opera Events.

Credem că momentele frumoase și speciale care ni le oferă viața, merită celebrate. Credem în capacitatea noastră de a organiza evenimente impecabile și de a da naștere la experiențe de neuitat.

Punem la dispoziția dumneavoastră două saloane, o sală de conferințe cu o capacitate de 700 de locuri, o parcare privată și 24 de camere pentru invitați.

Salon Vivaldi, cu o capacitatea de 200-550 locuri si in stil neoclasic francez, își întâmpină oaspeții cu un decor arhitectural sofisticat.

Salon Chopin imbrățișează luxul și eleganța, creând un ambient perfect și intim, avand o capacitate de 60-140 locuri.

Fie că organizaţi o nuntă, un botez, o aniversare sau orice tip de eveniment privat, dorim să vă cunoaştem mai bine, să vă cunoaştem dorinţele, pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor dumneavoastră. Orice fel de eveniment, pentru noi e o provocare, de a ne reinventa şi a depăşi aşteptările dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru interesul de a sărbători un eveniment cu totul special în locația noastră. Amintirile pe care le creați azi vor rămâne pentru totdeauna.

Galerie foto