www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Emerald Oradea5318 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Ovid Densușeanu 78/A, Oradea

Telefon: 0744522960 / 0744628628

www.restaurant-emerald.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Daca vrei cu adevarat sa te rupi de realitate si sa ai parte de o zi de neuitat, de un vis devenit realitate, atunci alege restaurantul Emerald!

Elegant, cochet și modern sunt cuvinte definitorii pentru Emerald, care se adaptează fiecărui tip de eveniment, menit să transforme orice moment într-o experiență unică.

Restaurant Emerald este o locaţie destinată evenimentelor, de la nunți si botezuri, până la seminarii și conferințe, prezentări de modă, petreceri private.

Restaurantul va ofera doua saloane de 400 persoane, respectiv 160 de persoane.

Fiecare eveniment este deosebit, de aceea în cadrul salonului Imperial detaliile fac cu adevărat diferența, detalii ce vor schimba evenimentul dumneavoastră într-unul de vis. Aici se pot oficializa până și ceremoniile, prin intermediul unei grădini imperiale special amenajate.

Salonul Cristal se remarcă prin ambianţa sa unică, fiind recunoscut pentru interiorul său strălucitor. Salonul este o locaţie ideală pentru evenimente precum nunti, botezuri, baluri de absolvire, cât şi alte petreceri private.

Cu siguranță, cel mai important eveniment din viața ta va fi un adevărat basm!

Galerie foto