www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant La Opt Oradea306 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Str. Republicii nr. 8

TELEFON REZERVARI: 0770856112

VEZI MENIU RESTAURANT

„La 8pt”: S-a deschis un nou restaurant în inima Oradiei, cu preparate savuroase gătite lent!

Un nou restaurant deschis în centrul Oradiei, chiar pe Corso, îi așteaptă pe gurmanzi cu mâncăruri savuroase, multe dintre ele gătite lent, cu orele, în cuptoare de ultimă generație, astfel încât carnea să-și păstreze proprietățile și să capete un gust desfătător...

Restaurantul „La 8pt” și-a căpătat numele dintr-un motiv simplu și „catchy”: este situat într-o clădire istorică superbă, recent reabilitată, situată pe strada Republicii nr. 8.

Cel mai nou restaurant din Oradea, își primește oaspeții într-o sală spațioasă și răcoroasă de la subsolul clădirii, amenajată astfel încât să fie pe de o parte elegantă, iar pe de alta să le ofere clienților senzația de intimitate și relaxare.

Noua casă a gurmanzilor are și două terase generoase pe pietonala orădeană, astfel încât clienții pot alege să savureze în aer liber prânzul sau cina și, în același timp, să se bucure „live” de bijuteriile arhitecturale de pe Corso.

Inspiraţi de diversitatea culturală a oraşului Oradea, am încercat să combinăm elemente din bucătăria tradițională din Transilvania, precum supa de vită cu fidea, păstrăvul cu mămăliguţă şi mujdei sau Somloi galuska, cu influențe internaționale preluate din tradiţia steak house-urilor americane, cum ar fi burgeri, costiţe bbq sau brisket afumat. Punem accent deosebit pe calitatea cărnii, folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate din România, America de Sud sau Statele Unite

Carnea de vită este unul dintre principalele ingrediente în bucătăria de „La 8pt”: „Câteva dintre produsele cu care ne mândrim sunt brisketul afumat, a cărui preparare durează peste 12 ore, burgerul cu ceapă crocantă făcut exclusiv din carne de vită proaspăt măcinată, costiţele de vită cu sos bbq de casă afumate cu lemn de măr sau pieptul de raţă sous-vide cu sos de vin roşu.

Chiar dacă meniul abundă de preparate din carne, clienţii noştri au la dispoziţie şi mai multe preparate vegane şi vegetariene, cum ar fi gazpacho sau parmigiana melanzane

Preparatele culinare sunt completate de o colecţie de vinuri româneşti şi internaţionale, bere artizanală de Oradea, cocktailuri, whiskey-uri afumate, precum şi limonade, fresh-uri sau socată.

Exterior

Salon restaurant

Preparate