www.restaurante-oradea.com
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Oradea si Baile Felix, restaurante nunti Oradea. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Cofetarii

  Cofetarii Oradea

  In Cofetaria Danessa Oradea gasiti prajituri traditionale, savarina, amandina, dobosul, tortul de zahar ars sau salamul de biscuiti, dar si prajituri moderne, macarons, muss de ciocolata, biscotto, iaurt sau pepene, precum si torturi pentru nunta, torturi pentru botez, torturi aniversare, prajituri, cocktailuri de fructe, cupe de inghetata, fursecuri, fondante.

  Vezi detalii

  Cofetaria Sweet Mocca din Oradea, produce si comercializeaza produse de cofetarie si patiserie.

  Oferim o gama variata de produse proaspete, naturale si delicioase, pregatite dupa retete traditionale, de casa, folosind ingrediente naturale.

  Vezi detalii

  Cofetaria Lacramioara  - Pasiunea pentru dulce, dragoste de frumos si dedicare!

  Va punem la dispozitie o gama diversificata de torturi: tort de ciocolata, tort de frisca, tort de martipan, prajituri asortate, produse de patiserie rafinate, prajituri de nunta sau pentru diferite ocazii, prajituri de post, toate dupa retete originale folosind doar ingrediente de cea mai buna.

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!